En upplevelse familjen kommer att komma ihåg

  Min filosofi är att de bästa bilderna uppstår när barn får vara barn och föräldrar kan känna sig avslappnade. Fotograferingen ger en chans till att skapa nya familjeminnen som ni kan ta med er genom livet- en investering helt enkelt!

Avslappnad och rolig familjeaktivitet

Jag kan föreställa mig att du just nu undrar hur en fotografering kan kännas avslappnad när du vet att ditt barn knappt sitter still en sekund. Men det är just det som är så fantastiskt med mina fotograferingar, jag har helt enkelt inga förväntningar på att ditt barn ska sitta stilla och posera. Istället låter jag fotograferingen ske på barnens villkor för att skapa en rolig och avslappnad atmosfär. ÅÅh föräldrar, de flesta barn jag träffar vill leka, utforska och springa omkring, och medan de gör det fångar jag deras bus, skratt och den kärlek som genomsyrar er familj. 


Prioriterar mammorna

EN mamma till en annan, jag vet att det är alltid du som tar familjebilderna, och att du är SÄLLAN själv med på några av de finare bilderna med dina barn, utan får nöja dig med suddiga selfies. Därför prioriterar jag mammorna med barnen först under familjefotograferingar, sen fotar jag hela familjen tillsammans. 

Jag tar hand om ALLT

Jag vet att det är svårt att få ihop tiden ibland, och för att under lätta för er har jag därför skapat en klädguide och checklistor som kan vara bra att tänka på innan. Ni ser till att komma till fotoplatsen och jag fixar allt runtomkring er fotografering!

Sara 

Louise förberedde oss med tips på hur vi kunde tänka med färger på kläder inför fotograferingen. Hon välkomnade oss glatt till platsen som hon valt ut. Vi kände hos lite nervösa innan men Louise fick oss att känna oss bekväma och förklarade för oss hur hon ville att vi skulle posera. Hon frågade även  tonårsdöttrarna om de var bekväma med att göra vissa poser innan och det var något de uppskattade. Vi skulle gärna rekommendera er att välja Louise till era familjebilder! 

 Isabella 

Det är i vanliga fall jag som står bakom kameran och fotar barnen. Efter fototillfället med Louise är jag glad över att ha fina bilder på mig tillsammans med barnen. Bilderna är helt magiska, vi ser genuint avslappnade ut. Bemötandet från Louise var varmt och välkomnande. Hon fick dessutom en väldigt fin kontakt med barnen och gjorde dem snabbt engagerade i fotoidèerna. 


Familj- och barnfotografering

När du bokar och gör din fotografering hos mig ingår en noggrant utvald fotoplats, högupplösta digitala bildfiler, konsultation inför fotografering, en kläd- och tipsguide samt lån av rekvisita. Fotograferingen kostar med start från 3200 kr och då ingår 7 högupplösta bilder, men vill man köpa fler bilder går det att välja mellan tre bildpaket: liten, mellan eller stor.

Skulle du vilja ha en stylad fotografering utsmyckat med blommor kan du välja detta som ett tillval när du bokar fotografering. Jag hjälper även till att fixa bildförstoringar och album om ni vill ha det!

Vid bokning av en barn/familjefotografering betalar ni 30% av priset i en bokningsavgift. För att bokningen ska bli genomförd ska denna avgift ha betalas senast 3 dagar efter att avtal skrivits. Reseersättning tillkommer med 40 kr/mil. Reseersättningen är exklusive moms.


Priserna gäller för 2023/2024. Innehar F-skatt och priserna för bildpaketen och fotograferingen är inkl. moms

Familje/barnfotografering

3.200 kr

  • 1 timmes fotografering

  • -7 högupplösta digitala bildfiler som levereras i ett digitalt bildgalleri.

  • -Konsultering

  • - Lån av rekvisita (ex. filtar)

  • - Klädguide med tips och info

  • - Kostnadsfri ombokning
  •  

BILDPAKET LITEN

2.300 kr

  • +10 högupplösta bilder från er fotografering 

BILDPAKET MELLAN

3.100 kr

  • +15 högupplösta bilder från er fotografering 

BILDPAKET STOR

4.800 kr

  • Vid köp av ALLA 30 bilder ingår det även en förstoring 30x40. Bilderna levereras i ett personligt webbgalleri samt på ett USB- minne som skickas hem till er på posten. 


NYTT!

Jag erbjuder delbetalning 

Jag förstår att en fotografering kan kännas som en stor utgift, men det är också en investering för framtiden och ett sätt att bevara minnen i livet. För att göra det mer överkomligt erbjuder jag nu möjligheten till delbetalning. Istället för betala allt på en gång, kan ni dela upp betalningen i tre mindre avbetalningar (obs! 30% av priset betalas redan vid bokning, vilket blir första delbetalningen). På så sätt kan ni njuta av era bilder från fotograferingen utan att behöva kämpa med en stor utgift direkt. Familje/barnfotograferingar

Extra tillval 

Ibland vill man piffa till en studiofotografering med det lilla extra. Det kan exempelvis vara med ballonger, tårta eller varför inte en blombädd. Jag hjälper er gärna skapa en studio efter era önskemål. Nedan hittar du även kostnad på extra bilder, förstoringar och album.

Varför inte skämma bort nån du känner med ett presentkort, kanske har du någon i din närhet som nyligen förlovat sig eller fått barn som vill ha nya uppdaterade familjebilder? 

Extra bilder & förstoringar

För dig som vill ha bilder styckvis kostar dem 300 kr/bild. Det går även köpa till extra förstoringar hos mig! 

Från 300 kr 

Album & fotoböcker 

Vill du ge bort ett album till svärföräldrarna med bilderna på era barn från fotograferingen? Hojta till och jag hjälper er med detta! 

Från 1500 kr 

Styling & blommor 

Vill du ha kransar i håret under fotograferingen? Eller ballonger och tårta till 1- årfotograferingen? Jag hjälper er med detta och skapar en studio utefter era önskemål. 

Från 400 kr

Presentkort 

Ladda ditt presentkort med valfritt belopp och jag slår in det fint i ett paket! En fantastisk överraskning som uppskattas av alla! 

 
Emma & Christian 

Louise är en trygg person som fångar ögonblicken och ger bilderna en varm och familjär känsla.

Matilda & Johannes

Vi är supernöjda med både fotograferingen och bilderna vi fick. Louise hade med sig lite material för utomhusfotografering och visade oss både var vi kunde fota och lite tips på hur vi kunde stå/agera för ett fint resultat. Hon läste också av hur länge vår 1- åring orkade hålla på innan det var dags att bryta. 


Kontakta mig/Bokningsförfrågan

Sugen på att uppdatera familjebilderna, eller föreviga kärleken till ditt husdjur ELLER om ska du fria och vill dokumentera detta fantastiska ögonblick? Hur som helst, ser jag så fram emot er bokning och att få fånga just er personliga historia!
Namn Adress E-post Mobilnummer Meddelande
Var vill ni fotograferas?
Utomhus
Hemma hos er
I studio (endast barnfotografering)
Köp av presentkort Jag accepterar GDPR och lagring av dina personuppgifter och integritetspolicyn Skicka in

Frågor & Svar Familj/barnfotografering


Hur och när levereras bilderna? 

Bilderna skickas först via ett digitalt urvalsgalleri. Dessa bilder är endast för att göra ett urval (en förhandsvisningar av bilderna) och får inte sparas ner eller användas utanför sidan. När ni valt era bilder skickar jag dem via en ny länk där ni hittar bilderna i både högupplöst och webbupplösta. Dessa bilder får du dela fritt med vänner och familj! Leveranstiden för bilderna är ca 1 vecka. Jag hör av mig när det är dags för dig att göra ett urval. 


Hur får jag använda bilderna efter leverans? 

 I din fotografering ingår användning för privat bruk, detta innebär att du får använda dina bilder fritt för framkallning och användning på internet. Vid publicering får du gärna skriva Foto: Louise Butler, och ingen redigering/filter på bilderna. Om du behöver beskära bilden med Instagrams format är det inga problem! Jag rekommenderar labbet Qpix för egna framkallningar, men jag hjälper dig gärna att göra framkallningar om ni önskar att få hjälp med detta. 

Kan jag ångra en bokning? 

Ni har rätt att ångra er bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten, därefter är bokningen bindande. Ombokning till ett nytt tillfälle är kostnadsfritt enbart vid sjukdom/dåligt väder och ny tid gäller inom en månad. 

Var sker fotograferingen?  

Jag har några riktigt fina fotoplatser (utomhus) där jag vet ljuset är toppen för porträttbilder i Eksjö. Eller så träffas vi hemma hos er och fotograferar er där eller kan jag erbjuda er en fotografering i min lilla och enkla studio (passar bäst till barnfotografering). 

Vad händer om det regnar/ ett riktigt oväder? 

Vid en familje/barnfotografering så bokar vi om till en annan dag om det skulle bli riktigt dåligt väder. 

Vad händer om barnen är väldigt blyga eller blir på dåligt humör? 

Ja det kan man givetvis inte rå över hur barnen blir i en ny situation. Men lugn! Jag har stor erfarenhet av att arbeta med olika barn och deras personligheter eftersom jag är utbildad lärare. Så jag har ett och annat trick att få dem samarbetsvilliga. Kort sagt, så behöver vi ta det i deras tempo och det är viktigt att ni föräldrar inte tjatar på dem. Jag vet att det kan bli svårt ibland, men jag vill att ni föräldrar håller er i bakgrunden så löser jag resten! Är ditt barn väldigt blygt så brukar jag börja med att någon av er föräldrar håller i det för trygghet och så värmer vi upp med lite bus och lek. 

När sker betalningen? 

För att låsa ert datum då ni vill bli fotograferade tar jag ut en bokningsavgift på 30% av grundpriset (3200 kr). När fakturan på bokningsavgiften är betald är er bokning genomförd och ni har 7 dagar på er att betala den. Sedan möts upp och jag fotograferar er familj och några dagar efter kommer ert urvalgalleri där ni väljer så många bilder som ni vill ha (fem stycken ingår alltid i priset). När ni valt ut era bilder skickar jag en slutfaktura. Den ska vara betald inom 30 dagar, när slutfakturan är betald levereras bilderna via ett online galleri. 


Kan vi dela upp vår betalning? 

Ja, säg bara till så löser vi det! Jag kan dela upp er faktura i 2 eller 3 betalningar. Den enda summan som inte går att dela upp är bokningsavgiften på 30% av grundpriset. Den ska vara betald innan fotograferingen blir av. 

Vi vill inte att barnen ska synas på sociala medier

Jag respekterar det till fullo. Vill ni inte att bilderna ska finnas på sociala medier så är det helt okej, men meddela mig bara vid bokningen så noterar jag det och lägger inte upp något som ni inte är bekväma med. Jag är gravid och drömmer om en vinterfotografering, har du några tips på att undvika frysa allt för mycket? 

Åh, först och främst, stort grattis! Vad kul att du går i tankar om en vinterfotografering och det är en bra fråga du ställer! När jag fotograferar gravida under vintern, har jag med mig värmepåsar som du kan hålla i, ha under kläderna och i skorna, jag skickar ut information om tips på kläder som du kan ha under din klänning/klädesplagg och vi tar dessutom täta pauser med dunjacka och varm te/choklad för hålla värmen.