"Tidlöst, roligt & genuint är mitt motto"

Vad kul att du hittat hit och går förmodligen i tankar om att boka en fotografering. Helt rätt! Det är en investering för framtiden, jag menar tiden går så fort och ibland vill man bara stoppa tiden! Speciellt som förälder känner man ibland att: huuuur är det möjligt att barnen växer så fort?  Oooh, där kommer jag in!

Hej! Jag hjälper er gärna att stoppa tiden en stund, eller ja, fånga er stora dag eller ögonblick som du vill komma ihåg i i resten av ditt liv! Kanske är det ditt barns första födelsedag? Eller att ni två ska säga ja till varandra. Ja, det finns många speciella stunder i livet som man vill föreviga i bild.

Så vem är jag?

Jag heter Louise och är en porträttfotograf som är specialiserad på bröllop och familjefotograferingar. Min hemvist är i den vackra småländska skogen, i en stad som heter Eksjö. Här bor jag tillsammans med min sambo och vår dotter.

Jag är en glad och målmedveten tjej som har en stor kärlek till kaffe, alltsååå morgonkaffet är min lilla ritual som får mig att börja dagen med ett leende. När jag inte utbildar skolans framtida ledare eller fotograferar bröllop och familjer, hittar du mig sannolikt i löpspåret, vandrandes i fjällen eller i lekparken med min dotter. Jag är en utbildad lärare i lågstadiet och ägnar 80% av min tid där på vardagarna och resten går åt att förverkliga min stora min passion för fotografi. Att kunna arbeta som fotograf på heltid, är alltså min stora dröm. 

Mitt stora fotointresse väcktes den dagen jag fick min allra första engångskamera. Lilla 6 åriga Louise fotograferade ivrigt, på allt från gosedjur till familjemedlemmar. När jag senare valde en gymnasieutbildning inom media, valde jag inriktningen grafisk kommunikation/foto, då fylldes min verktygslåda med grunder och kunskap. Efter gymnasiet lade jag dock kameran åt sidan när hästarna tog över mitt hjärta och tog upp egentligen all min fritid. Det var först när jag blev förälder igen som fotograferingen blev otroligt betydelsefull och insåg hur mycket jag brinner för fotografering och vad bilder kan göra när man vill  minnas tillbaka på fina stunder man haft i livet. För mycket minnen kan man spara i huvudet, men inte alla och många ögonblick bleknar eller glöms bort över tid. Då är ju kameran en fantastisk förlängning av minnet, som kan fånga de allra viktigaste stunderna.

Genom min fotografi önskar jag att fånga de hjärtliga känslorna, betydelsefulla ögonblicken samt den unika kärleken som finns i familjen eller hos blivande brudpar. Jag vill alltså skapa bilder som berättar er historia och lyfter fram det unika hos er, på ett sätt som känns varmt och personligt. 


Hoppas vi hörs!

Kram Louise