TEMA JUL 

Mini sessions lördagen den 18/11 

På den här sidan bokar du din tid! I bokningsformuläret längst ner på sidan ser du tiderna som finns att boka! Välj en av tiderna, sen hör jag av mig omgående med en bokningsbekräftelse. Scrolla ner för läsa vad om vad som ingår och vad en mini session är! 

TEMA: Jul

Välkommen till min årliga mini session- med ett jultema!  Äntligen står snart julen inför dörren och nu finns den perfekta möjligheten för dig och din familj att få uppdatera familjebilder till ett prisvärt men bekvämt sätt. Varför inte använda bilderna till ett julkort eller ge bort en bild på barnen till barnens mor- eller farföräldrar? 

Varför ska man boka mini sessions? 

En minifotografering är det absolut perfekta formatet för barnfamiljer. En minifotografering går snabbt, är prisvärt, bekvämt och ni har bilderna 7 arbetsdagar. Bekvämlighet är ju fantastiskt, speciellt nu med tanke på allas hektiska scheman innan jul. 

ENDAST 5 PLATSER! Det burkar dock vara högt tryck på dessa tider och tyvärr har endast ett begränsat antal tider att boka, så se till att norpa er tid! 

Vad ingår när jag bokar en tid? 

 • 15 minuter fotografering 

 • 3 digitala högupplösta bilder (går att köpa till fler bilder)

 • 2 st 20x30 förstoringar i Fine Art print (lyxigt och hållbart fotopapper) att ge bort i julklapp till nära och kära

 • Rekvisita

 • En förberedelseguide (klädtips- och info) 

 • En noggrant utvald fotoplats 

 • Tidlös och noggrann redigering


Vart fotograferar vi ? 

På en hemlig men central plats i Eksjö, som jag endast delar med mig av till de familjer som bokar. Platsen skickas via en geo- tagg så det blir enkelt för er att hitta.  Jag går inte ut med platsen innan eftersom jag vill att mina familjer ska få de bästa bilderna samt få en mysig och julig upplevelse, utan att ha andra springandes på samma plats. 

För vem/vilka gäller denna mini session? 

Denna mini session är planerad och riktad mot barnfamiljer, men är ni ett par med pälsbarn är ni också välkomna att boka! 
Fina ord från tidigare kunder som bokade en mini session (vår) hos mig


Isabella 

Det är i vanliga fall jag som står bakom kameran och fotar barnen. Efter fototillfället med Louise är jag glad över att ha fina bilder på mig tillsammans med barnen. Bilderna är helt magiska, vi ser genuint avslappnade ut. Bemötandet från Louise var varmt och välkomnande. Hon fick dessutom en väldigt fin kontakt med barnen och gjorde dem snabbt engagerade i fotoidèerna. 

Sara 
Louise förberedde oss med tips på hur vi kunde tänka med färger på kläder inför fotograferingen. Hon välkomnade oss glatt till platsen som hon valt ut. Vi kände hos lite nervösa innan men Louise fick oss att känna oss bekväma och förklarade för oss hur hon ville att vi skulle posera. Hon frågade även  tonårsdöttrarna om de var bekväma med att göra vissa poser innan och det var något de uppskattade. Vi skulle gärna rekommendera er att välja Louise till era familjebilder! 

Vad kostar det? 

Bilderna levereras 3 dagar efter fototillfället och skulle du vilja köpa till fler bilder går det givetvis bra, då kostar dem 300 kr/st. Väljer du att köpa 7 extra bilder kostar det 2400 inkl. fotografering. Men väljer du köpa  ALLA 20 bilderna + fotografering, ingår en liten present som skickas hem på posten. 
Minisession

1800 SEK

 • 15 minuter fotografering

 • 3 högupplösta bilder

 • 2 st 20X30 förstoringar i Fine Art print att ge bort i julklapp 

 • Förberedelseguide

 • Lån av rekvisita

Totalpris med ALLA 20 bilder 

4500 SEK

 • ALLA 20 högupplösta bilder

 • Inkl. en liten julklapp till familjen hemskickat på posten


Boka din tid här! 

Här ser du vilka tider jag erbjuder lördagen den 18/11. Vid bokning betalas en bokningsavgift på 50% (alltså 900 kr) , denna summa garanterar er tid och dras av på slutfakturan vid bildleverans. Jag håller er tid i 24 timmar och är inte bokningsavgiften betald under dessa timmar, kommer tiden läggas ut igen. 
Namn E-post
Tider som finns tillgängliga att boka:
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
Hur gammal är barnet/barnen?
Kunden förstår att fotografen kommer ta ut en bokningsavgift på 50% av priset vid bokning, samt förstår att bokningen blir låst när bokningsavgiften är betald.
Jag förstår!
Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in